Utbildning

Utbildning i löne- och personalsystemet Agda PS

Löne- och personalsystemet Agda PS är en trygg bas när du jobbar med lön, resor, tid och HR.

Agda PS utmärker sig inte bara som ett av landets mest använda lönesystem inom privat sektor, utan vi är även din partner när det kommer till att förvandla teknisk komplexitet till användarvänlig kraft. Våra skräddarsydda utbildningar är nyckeln till att låsa upp full potential i Agda PS och göra din arbetsvardag ännu smidigare.

Upptäck fördelarna med våra utbildningar och låt Agda PS bli en integrerad del av din verksamhet. Med oss blir teknik ett verktyg, inte ett hinder, och du blir experten som driver framgångsrika lösningar med självförtroende.

srfkonsulterna

Auktoriserade lönekonsulter

Utbildning

Praktiskt kunnande med Agda PS

Med våra pedagogiska och praktiska utbildningar får du inte bara tillgång till den senaste kunskapen om Agda PS, utan även verktygen för att optimera din användning. Vi fokuserar på att göra tekniken tillgänglig och begriplig, vilket minskar inlärningskurvan och ger dig och ditt team möjlighet att snabbt dra nytta av systemets kraft.

Skräddarsy din egen utbildning

Vi kan anpassa utbildningen efter dina individuella behov och mål. Oavsett om du är nybörjare och behöver grundläggande kunskaper eller om du redan har erfarenhet och vill fördjupa dina färdigheter, kommer vår skräddarsydda utbildning att tillgodose dina specifika krav.

Skräddarsydd utbildning

Stor erfarenhet av lön för olika avtal och företag

Med lång erfarenhet av att hantera löner för olika avtal och företag, från små till stora och i olika branscher, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som möter ditt företags unika behov och utvecklingsmål.