Jobba hos oss

Vi söker ständigt duktiga talanger

Välkommen till Eckerström Lönetjänst – en plats där talanger trivs och växer. Vi är ständigt på jakt efter passionerade individer som delar vår vision om att förändra och förbättra lönehanttering för företag och organisationer.

Hos oss får du inte bara en arbetsplats; du blir en del av en nära sammanhållen teamkultur där varje individ är viktig. Vi värdesätter initiativ, kreativitet och en vilja att lära sig. Här ges du möjligheten att utvecklas professionellt samtidigt som du bidrar till att forma framtidens lönelösningar.

Oavsett om du är en erfaren expert inom löneområdet, en passionerad konsult eller en blivande stjärna inom utbildning och support, finns det plats för dig hos Eckerström Lönetjänst.

Utforska våra aktuella lediga positioner nedan och ta steget mot en givande och utvecklande karriär hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Vi söker lönekonsult

Vi expanderar och söker nu nya medarbetare!Vill du vara med och starta upp vår verksamhet i Göteborg eller arbeta i natursköna Hönö

Läs mer »
Jobb

Vi söker lönekonsult

Vi expanderar och söker nu nya medarbetare!Vill du vara med och starta upp vår verksamhet i Göteborg eller arbeta i natursköna Hönö Klåva med havet

Läs mer »