Konsultation

Integration & anpassning av Agda PS

Expertis från Visma Agda AB

I vårt team har vi konsult som tidigare varit anställda som applikationskonsult på Visma Agda AB. Vi kan hjälpa er att få ut det mesta av Agda PS genom att sätta upp nya funktioner, till exempel bokföringsfil till ekonomisystemet.

Vid byte av försystem för inrapportering skapar vi inläsare för detta. Vi sätter även upp Agda Förtroendetid och Agda Tidregistrering.

srfkonsulterna

Auktoriserade lönekonsulter

Effektiv Inrapportering med anpassade Inläsare

Utforska vår expertis vid övergång till nya försystem för inrapportering med skräddarsydda inläsare. Vi konfigurerar även Agda Förtroendetid och Agda Tidregistrering för optimal användning.

Ackumulerade värden och exakt rapportering

Få hjälp med att samla in och rapportera ackumulerade värden för semesterberäkningar och pensionsrapportering. Vår expertis garanterar noggrannhet och smidighet i processen.

Optimerad personalhantering och kompetensöversikt

Upptäck våra specialiserade tjänster för att anpassa personalsystemet med detaljerad information om kompetenser och utbildningar. Skapa ett verktyg som inte bara hanterar administrativa uppgifter utan också fungerar som ett effektivt samtalsverktyg för er personal.

Problemfri sammanslagning eller uppsägning i Agda PS

Står ni inför en företagssammanslagning eller separation i Agda PS? Vi är här för att underlätta processen och se till att övergången sker smidigt och korrekt.

Utbilda dig i Agda PS

Löne- och personalsystemet Agda PS är en trygg bas när du jobbar med lön, tid och HR.

För alla dessa funktioner och mera kan vi erbjuda utbildningar för era användare så att ni alltid kommer igång snabbt och realiserar värdet i programmet.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kommer igång med Agda PS.