Om oss

Vi har en lång erfarenhet inom lönehantering för olika avtal och företag

Eckerström Lönetjänst AB är ett privatägt företag beläget i Öckerö kommun på Hönö i Klåva hamn. Vi har en lång erfarenhet inom lönehantering för olika avtal och företag, med varierande storlekar och inom olika branscher och är auktoriserade av SRF konsulterna.

Vi undervisar inom ämnet lön på yrkeshögskolor. Vi är flexibla, snabba och alltid tillgängliga för att bistå våra kunder och arbetar alltid med största sekretess med hänsyn till GDPR.

Idag är vi nio anställda som arbetar både hos kund och på vårt kontor. Speciellt utmärkande om oss är att vi är specialister på Agda PS applikationer. Det sker löpande fortbildning av våra anställda inom lön, avtal och skatte-området, samt på programvaran Agda PS. Utöver Agda PS är vi även partner med Findity – utläggshantering i världsklass.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov inom löneadministration.

Nordisk tillväxtcertifikat

Eckerström Lönetjänst har tilldelats UC Nordiskt tillväxtcertifikat tre år i rad (2020-2022)

Årets företag

Årets företag 2022

2022 blev Eckerström Lönetjänst utvald till årets företag av Öckerö Kommun.

Branschvinnare 2024

Eckerström Lönetjänst får utmärkelsen Branschvinnare 2024

Årets företag

Årets företag 2022

2022 blev Eckerström Lönetjänst utvald till årets företag av Öckerö Kommun.

Genom insikten att många företag har ett behov av expertkunskap kring löner och avtal startade Katarina Eckerström, med stark entreprenöranda, sitt företag. Företaget har idag vuxit till ett bolag med tio anställda och en omsättning på drygt tio miljoner kronor. Att de dessutom har 90% kvinnor anställda, döttrarna som VD och vice VD och har god lönsamhet är imponerande!

Detta kommer förhoppningsvis att inspirera andra med expertkunskap.

Samarbetspartners