Lönetjänster

Outsourcing av löner och lönetjänster

Vi på Eckerström Lönetjänst erbjuder Outsourcing av lönetjänster, experthjälp inom löneadministration och flexibel support.

Våra Auktoriserade Lönekonsulter kan dessutom utföra och rådgöra i olika delar av löneprocessen.

Vi arbetar mycket nära kunden med regelbundna avstämningsmöten, och kan anpassa tjänsteerbjudandet så att det passar just din organisation.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov.

srfkonsulterna

Auktoriserade lönekonsulter

Avtalstolkning

Vår expertis inkluderar noggrann avtalstolkning för att säkerställa att varje detalj i ditt avtal är transparent och överensstämmer med de senaste lagarna och regleringarna.

Semesterberäkning

Vi tar hand om semesterberäkningar så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Med vår hjälp kan du säkerställa att semesterhanteringen är smidig och följer lagstadgade krav.

Sjuklöneberäkningar

Förenkla sjuklönehanteringen med våra exakta beräkningar och noggrann uppföljning. Vi säkerställer att din personal får rätt ersättning och att företaget följer alla regler.

Resor & utlägg

Optimera din reseräkning med vårt partnerskap med Findity. Vi erbjuder en sömlös integrering för att förenkla hanteringen av resor och utlägg, vilket sparar både tid och pengar.

Effektivisering av löneprocessen

Optimera löneprocessen med våra effektiviseringsförslag. Vi använder moderna verktyg och bästa praxis för att förenkla och automatisera lönearbetet, vilket sparar tid och minimerar fel.

Stor erfarenhet av lön för olika avtal och företag

Med lång erfarenhet av att hantera löner för olika avtal och företag, från små till stora och i olika branscher, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som möter ditt företags unika behov och utvecklingsmål.